Συγχαρητήριο Μήνυμα της Βουλευτή Π. Πέρκα προς τους αθλητικούς φορείς της Φλώρινας για τις συνεχείς διακρίσεις τους

Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μου προς τους αθλητικούς φορείς της Φλώρινας που κατά το τελευταίο διάστημα, όπως πληροφορούνται από τα τοπικά ΜΜΕ, διακρίνονται τόσο σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Συγκεκριμένα, αποτελούν μεγάλη τιμή για την περιοχή μας:

  • οι συνεχείς επιτυχίες του πρωταθλητή οδηγού αγώνων  Τ. Χατζηχρήστου  και της ομάδας του, με πιο πρόσφατη τη συμμετοχή τους στο 8ο  Rally Greece Off-Road, το οποίο ευελπιστούμε να ξαναεπιλέξουμε τις πανέμορφες διαδρομές της περιοχής μας.
  • οι εξαιρετικές επιδόσεις και οι διακρίσεις των αθλητών/τριών του  Α.Σ.Ε.Α ΣΑΡΙΣΕΣ  σε Μαυροβούνιο και Τσεχία
  • οι διακρίσεις και τα μετάλλια του  Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ  στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου ανδρών-γυναικών
  • οι συμμετοχές και οι διακρίσεις των αθλητών/τριών της  ΓΕΦ  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Εφήβων και στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Μαδρίτης
  • οι διακρίσεις και τα μετάλλια των αθλητών/τριών του  Ο.ΞΙ.Φ  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων και στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Μαδρίτης
  • οι διακρίσεις των αθλητών/τριών, αλλά και το έργο των στελεχών του  ΑΟΦ  για τη διοίκηση διεθνών αγορών στην περιοχή
  • οι διακρίσεις, οι διοργανώσεις αγώνων, οι συμμετοχές στα ΔΣ των Ομοσπονδιών και των Επιτροπών τους, όλων των υπολοίπων αθλημάτων που θεραπεύουν η περιοχή, όπως Χιονοδρομία, Καράτε, Τοξοβολία, Σκοποβολή, Ποδόσφαιρο, Καλαθοσφαίριση, Handball, Ορειβασία-Αναρρίχηση κ.

Η Φλώρινα και οι αθλητικοί-πολιτικοί της Σύλλογοι και οι Φορείς έχουν αποδείξει ότι έχουν μια περίοπτη θέση στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της χώρας και μας γεμίζουν αισιοδοξίες για περισσότερες επιτυχίες και διοργανώσεις στο μέλλον.

Η Βουλευτής Φλώρινας
Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα

TOP