Π. Πέρκα: Πόσοι «άριστοι» πρέπει να συντονιστούν για να ανοίξει ένας δρόμος – Μήπως φταίει και σε αυτή την περίπτωση η Δούρου;

“Η ολιγωρία και τα αργά αντανακλαστικά των αρμοδίων οδήγησαν στην ολοκληρωτική αποκοπή της Κορίνθου από την Αθήνα επί ώρες, με αποτέλεσμα πλήθος «εγκλωβισμένων» και «ομήρων» της ανικανότητας της κυβέρνησης”
Κριτική στην κυβέρνηση και στις αρμόδιες αρχές, τις οποίες κατηγορεί για ολιγωρία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων στο εθνικό δίκτυο από την κακοκαιρία, άσκησε με δήλωσή της η Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα, αναπλ. τομεάρχης Μεταφορών και βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ.

“Η ολιγωρία και τα αργά αντανακλαστικά των αρμοδίων οδήγησαν στην ολοκληρωτική αποκοπή της Κορίνθου από την Αθήνα επί ώρες, με αποτέλεσμα πλήθος «εγκλωβισμένων» και «ομήρων» της ανικανότητας της κυβέρνησης. Μήπως φταίει και σε αυτή την περίπτωση η Δούρου; Άραγε πόσοι «άριστοι» πρέπει να συντονιστούν για να ανοίξει ένας δρόμος που δεν έχει υποστεί κάποια δομική βλάβη, αλλά έχει συσσωρεύσει μόνο φερτά υλικά και ύδατα;” σχολίασε με νόημα, η Θεοπίστη Πέρκα.

“Έχουν περάσει ήδη αρκετές ώρες από την κορύφωση της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την Κεντρική Ελλάδα και σάρωσε κυριολεκτικά την Κινέτα. Πληροφορούμαστε όμως ότι η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου παραμένει ακόμα κλειστή στην περιοχή στο ρεύμα προς Κόρινθο, ενώ το ρεύμα προς Αθήνα μόλις δόθηκε σε κυκλοφορία.

Η ολιγωρία και τα αργά αντανακλαστικά των αρμοδίων οδήγησαν στην ολοκληρωτική αποκοπή της Κορίνθου από την Αθήνα επί ώρες, με αποτέλεσμα πλήθος «εγκλωβισμένων» και «ομήρων» της ανικανότητας της κυβέρνησης. Μήπως φταίει και σε αυτή την περίπτωση η Δούρου; Άραγε πόσοι «άριστοι» πρέπει να συντονιστούν για να ανοίξει ένας δρόμος που δεν έχει υποστεί κάποια δομική βλάβη, αλλά έχει συσσωρεύσει μόνο φερτά υλικά και ύδατα;”

TOP