Δήλωση Π. Πέρκα για έγκριση πρόσληψης Γενικού Διευθυντή στον ΟΣΕ : Αριστείας συνέχεια…

«Η «επιστροφή» και μάλιστα αναβαθμισμένη των συνταξιούχων απλώς κακοποιεί την έννοια της προόδου, την ανάπτυξη και το τέλος της αξιοκρατίας», υποστηρίζει σε δήλωση της η ανάπ. τομεάρχης Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Φλώρινας, Π. Πέρκα,σχετικά με την έγκριση της πρόσληψης Γενικού Διευθυντή του ΟΣΕ
Όπως υποστηρίζει, “Ο κ. Πέτρος Πανόπουλος αποχώρησε λόγω σύνταξης από την ενεργό υπηρεσία στον ΟΣΕ την 17η Δεκεμβρίου 2017 και έλαβε αποζημίωση 15.000 ευρώ. Ως εδώ όλα καλά. Υπάρχει όμως και συνέχεια” .

Συμπληρώνει ότι «η πρώτη κίνηση της πρόσφατα διορισμένης διοίκησης του ΟΣΕ, στη συνεδρίαση της 22-11-2019, δεν εγκρίνει την πρόσληψη του κ. Πανόπουλου με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών ετών από 01-12-2019 έως 30-11-2022. και μάλιστα τον τοποθετεί στη θέση του Γενικού Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Σχεδιασμού, Ανάπτυξης και Συντήρησης Υποδομών και Δικτύων».

Ακολούθως, έθεσε ως πρόκληση αλλά και όρο επιβίωσης και ανάπτυξη για τον τομέα των μεταφορών και ειδικά για τον σιδηρόδρομο, τη σύζευξη προηγούμενων τεχνολογικών εφαρμογών με τη δημιουργική σκέψη και την καινοτομία. «Η «επιστροφή» και μάλιστα αναβαθμισμένη των συνταξιούχων απλώς κακοποιεί την έννοια της προόδου, της ανάπτυξης και τέλος της αξιοκρατίας», τονίζει.

Η βάση για την κατάθεση του BRAINDRAIN αλλά και την εφαρμογή του REBRAIN GREECE είναι “οι ισχυρές πολιτικές και παραδείγματα”, αναφέρει η ίδια, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει ενισχυθεί το “βόλεμα”, χωρίς τυπικές διαδικασίες και προσόντα, των ημετέρων χρήζει πολιτικής, ηθικής. και νομικής καταδίκης.

TOP