Και οι επιτυχίες συνεχίζονται… Συγχαρητήριο Μήνυμα της Βουλευτή Π. Πέρκα προς τους αθλητές/τριες των ΣΑΡΙΣΩΝ Χ. Φωτιάδου- Δ. Άμπα και της ΓΕΦ Γρ. Χάσο

Δεν πέρασαν λίγες ημέρες από τις τελευταίες συγχαρητήριες ευχές προς τους αθλητικούς συλλόγους και φορείς της Φλώρινας για τις συνεχείς διακρίσεις των αθλητών/τριων τους και σήμερα επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας.

Αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια οι αθλήτριες των ΣΑΡΙΣΩΝ Χ. Φωτιάδου και Δ. Άμπα για τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στο διεθνές τουρνουά WTT Youth Contender της ITTF, όπου εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα.

Επίσης, το ίδιο περήφανους/ες μας κάνει ο αθλητής της ΓΕΦ Γρ. Χάσος, ο οποίος αφού κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 και τη 2η θέση στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών, θα μας εκπροσωπήσει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Κ20 της Κωνσταντινούπολης ως μέλος της Εθνικής Ομάδας. Του εύχομαι από καρδιάς ακόμα περισσότερες διακρίσεις!

Συγχαρητήρια στους συλλόγους, τα στελέχη και τους προπονητές που στηρίζουν και αναδεικνύουν το τεράστιο αθλητικό και πολιτιστικό έργο που γίνεται στην περιοχή μας.

Η Βουλευτής Φλώρινας

Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα

TOP