Η Π. Πέρκα στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΙ “Σε όλες τις χώρες υπάρχει σκάνδαλο Novartis και στην Ελλάδα…σκευωρία!”

Π. Πέρκα: Σε όλες τις χώρες υπάρχει σκάνδαλο Novartis και στην Ελλάδα…σκευωρία! – βίντεο

Σημεία συνέντευξης της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Π. Πέρκα στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΙ

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών Π. Πέρκα, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημέρα» του Γ. Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020.

Στην αρχή της τηλεοπτικής της παρουσίας, παρακολούθησε την τοποθέτηση του Υπ. Ανάπτυξης κ. Α. Γεωργιάδη σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis, όπου έπειτα τον ρώτησε αν πιστεύει στην ύπαρξη του σκανδάλου Novartis και έλαβε την απάντηση ότι στην Ελλάδα υπάρχει σκευωρία. «…δηλαδή σε όλο τον κόσμο υπήρξε σκάνδαλο Novartis, αλλά στην Ελλάδα ήταν σκευωρία κ. Γεωργιάδη…», σχολίασε σκωπτικά.

Έπειτα, τοποθετήθηκε για τα ζητήματα αστυνόμευσης και ασφάλειας στο κέντρο της Αθήνας, παρατηρώντας: « Θα συμφωνήσω ότι η ασφάλεια των πολιτών είναι δικαίωμα και είναι πολύ σοβαρό. Το δικαστικό σύστημα μιας χώρας το σεβόμαστε και κάνουμε προτάσεις διόρθωσης. Δεν υπάρχουν σερίφηδες πια…». Ακόμη, σημείωσε ότι το κοινό έγκλημα με μαφιόζικα χτυπήματα και επεισόδια στους δρόμους, δείχνει να έχει ξεφύγει το επτάμηνο που κυβερνά η ΝΔ. « ο κ. Χρυσοχοίδης είχε επικεντρωθεί σε κάποιες καταλήψεις κάνοντας επικοινωνιακά με κάμερες, αλλά το κοινό έγκλημα έχει αναβαθμιστεί», παρατήρησε.

TOP