Αναφορά της Π. Πέρκα για την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας μέσω τακτικών μεταθέσεων του 2024

Η Βουλευτής Φλώρινας και Γραμματέας της ΚΟ της Νέας Αριστεράς κατάθεσε Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας, με την οποία αιτούνται την ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας.

Η κ. Πέρκα ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να ικανοποιηθεί το αίτημα για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στο πλαίσιο των τακτικών μεταθέσεων του 2024 με αναμένοντες αστυνομικούς που δικαιούνται μετάθεσης στον τόπο συμφερόντων τους.

Δείτε το πλήρες κείμενο της Αναφοράς:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

ΘΕΜΑ: «Ενίσχυση της Δ.Α. Φλώρινας μέσω των τακτικών μεταθέσεων του τρέχοντος έτους»

Η Βουλευτής Φλώρινας της Νέας Αριστεράς, Θεοπίστη Πέρκα, καταθέτει ως αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, την από 23/01/2024 επιστολή του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας, με την οποία αιτούνται την ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας.

Στην εν λόγω επιστολή σημειώνεται ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός κενών οργανικών θέσεων και ότι επίκειται συνταξιοδότηση σημαντικού αριθμού αστυνομικών υπαλλήλων κατά το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή.

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες για την εξέταση της επιστολής της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας, ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα για κάλυψη των οργανικών θέσεων της Δ.Α. Φλώρινας -διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία- με αναμένοντες αστυνομικούς που δικαιούνται μετάθεσης στον τόπο συμφερόντων τους.

 

Η καταθέτουσα Βουλευτής

Πέρκα Θεοπίστη (Πέτη)

TOP