Πρώτη ανοικτή πολιτική εκδήλωση της Π. Πέρκα στο Αμύνταιο

Πρόσκληση πρώτης ανοικτής πολιτικής εκδήλωσης στο Αμύνταιο, της Πέρκα Θεοπίστης (Πέτης), υποψήφιας Βουλευτή Π.Ε. Φλώρινας και Αναπληρώτριας Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ

Ο μεγάλος αγώνας της πολιτικής ανατροπής και της προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές 21η Μάϊου αρχίζει και κορυφώνεται. Τα μηνύματα από όλη τη χώρα είναι ενθαρρυντικά. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογές και η δημιουργία προοδευτικής κυβέρνησης είναι το πιο ρεαλιστικό σενάριο.

Η Π.Ε. Φλώρινας πρέπει να δώσει κι αυτή το μήνυμα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, γι’ αυτό  με μεγάλη μου τιμή καλώ όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μου να παρευρεθούν στην πρώτη ανοικτή πολιτική εκδήλωσή μου, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, 03.05.2023 και ώρα 20:00, στο Κτήμα «Δημόπουλος» (Ξινό Νερό Αμυνταίου).

Η εκδήλωση αφορά στην αποδόμηση του αφηγήματος της κυβέρνησης της ΝΔ, στην παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, στην αποτίμηση του κοινοβουλευτικού και πολιτικού μου έργου και στις προτάσεις μου για το μέλλον της περιοχής μας.

Το Αμύνταιο θα πει «ως εδώ» στην κυβέρνηση της ΝΔ. Ως εδώ στην ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική. Ως εδώ στην αισχροκέρδεια, στην ακρίβεια και στα υπερκέρδη. Ως εδώ στους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας. Ως εδώ στις ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων αγαθών, ακόμα και του νερού. Ως εδώ στην κοινωνική ανισότητα και αδικία. Ως εδώ στις υποκλοπές και στην υπονόμευση του κράτους Δικαίου.

Είναι σαφές ότι θα επικρατήσει η Δικαιοσύνη Παντού, με παρουσία δυνατή, γιατί ξέρουμε και μπορούμε!

 

TOP