Π. ΠΕΡΚΑ – ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας για την ένταξη αρδευτικών έργων: Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον 3ο χρόνο χαίρονται;

Δελτίο Τύπου της Π. Πέρκα, βουλευτή Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και της Νομαρχ. Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας για την ένταξη αρδευτικών έργων

Σε ένα ακόμα επικοινωνιακό κρεσέντο μας «πληροφορούν» ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και το ΥΠΑΑΤ προχωρά σε αρδευτικά έργα στη Φλώρινα, αφού εντέχνως, ατέχνως και «επιτελικά», καθυστέρησαν τρία ολόκληρα χρόνια να προβούν στην δημοπράτηση και συμβασιοποίηση των έργων που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σχεδίασε, ενέταξε και ενέκρινε με αποκλειστική κοινοτική χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης.

Επειδή λοιπόν, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, παραθέτουμε τα επόμενα για του λόγου το αληθές:

Στις 02 Ιούλη 2019, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ενέταξε 31 εγγειοβελτιωτικά έργα σε όλη την Ελλάδα, τα οποία έλαβαν αποκλειστική κοινοτική χρηματοδότηση (δείτε εδώ) μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, στο πλαίσιο της δράσης 4.3.1: Υποδομές εγγείων βελτιώσεων.

Πρώτο στη σχετική λίστα αποτελεί το έργο του Αρδευτικού Δικτύου Πρεσπών, το οποίο συμβασιοποιήθηκε, κι αυτό δυστυχώς από την κυβέρνηση των «αρίστων» με σχεδόν δύο χρόνια καθυστέρηση, την 16/07/2021!

Πέμπτο στη σχετική λίστα είναι το έργο Αρδευτικά Δίκτυα Τριανταφυλλιάς Α΄Φάση, του οποίου η έγκριση σχεδίου σύμβασης υπεγράφη μόλις, χθες, με τρία χρόνια καθυστέρηση!

Έβδομο στη σχετική λίστα βρίσκεται το έργο Αρδευτικό Δίκτυο Παρορίου Ν. Φλώρινας, για το οποίο ακόμα αναμένουμε την εξέλιξή του.

Επιτέλους, ας έχουν το θάρρος να λένε την αλήθεια στους πολίτες -αφού σε αυτή την χώρα το κράτος πρέπει κάποτε να έχει συνέχεια- και να αποδέχονται το έργο που παρέλαβαν και δυστυχώς ολιγώρησαν χαρακτηριστικά να συνεχίσουν προς όφελος του λαού. Δεν μπορεί όμως να γίνει ανεκτός ο εμπαιγμός και η παραπληροφόρηση.

Η Φλώρινα ζει το δικό της μαρτύριο στο οποίο την υποβάλλει εδώ και τρία χρόνια η ΝΔ. Μόνο ξήλωμα και όπου δεν γίνεται…ολιγωρία. Αυτό με όση «επικοινωνία» και παραπληροφόρηση και να επικαλυφθεί, αν δεν αποχωρήσει η ΝΔ από τον κυβερνητικό θώκο, δεν αλλάζει. Και ευτυχώς δεν αργεί αυτή η ώρα.

TOP