Επίσκεψη της Π. Πέρκα και αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου

Την Πέμπτη 08/04/2021, η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ κ. Π. Πέρκα, συνοδευόμενη από τον Συντονιστή της Νομ. Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αβ. Θεοδωρίδη και τον Συντονιστή της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αμυνταίου Β. Τσαούσογλου, επισκέφτηκε το ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου, όπου συνάντησε τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Χ. Παπούλκα και το προσωπικό του Κέντρου.

Η Βουλευτής ενημερώθηκε ενδελεχώς για την μέχρι τώρα πορεία της λειτουργίας του Κέντρου, για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί αφού μάλιστα είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του και συζήτησε με το εξειδικευμένο προσωπικό το πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξής του.

Η κ. Πέρκα, αφού έδωσε τα συγχαρητήριά της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΕΦΙΑΠ για το πολύ σημαντικό λειτούργημα που ασκούν, σημείωσε πως θα συνεχίσει από τη μεριά της να ασκεί δριμύ κοινοβουλευτικό έλεγχο και να αναδεικνύει τα ζητήματα που προκύπτουν για την περιοχή, ώστε το ΚΕΦΙΑΠ να παραμείνει φάρος στον υγειονομικό χάρτη της αποκατάστασης και να αναδειχθεί ως το σημαντικότερο Δημόσιο Κέντρο Αποκατάστασης της βόρειας Ελλάδας. Τόνισε μάλιστα, ότι η πανδημική κρίση αποτελεί περίτρανη απόδειξη πως το δημόσιο σύστημα υγείας δίνει ασφάλεια και σιγουριά στους πολίτες.

Παράλληλα χαρακτήρισε ως αναγκαία και δεδομένη από πλευράς της την στήριξη του ΚΕΦΙΑΠ. Είναι ένας φορέας που με όλο τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και με την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε όλους τους τομείς του μπορεί να αναδείξει ακόμη περισσότερο την περιοχή ενισχύοντας το υγειονομικό προφίλ της και είναι βέβαιο πως αυτό δεν επιτυγχάνεται με σχέδια ιδιωτικοποίησης και ΣΔΙΤ.

Τέλος, ζήτησε να μεταφερθούν οι θερμές ευχές της προς τους περιθαλπόμενους/ες και σε όλο το προσωπικό, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή της στο έργο τους.

TOP