ΔΤ για τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης 61 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την “καταστροφική και ανέφικτη μετάβαση που προτείνει ο κ. Μητσοτάκης για τις λιγνιτικές περιοχές της Ελλάδας”.

Τοποθέτηση της βουλευτή Π. Πέρκα στη βουλή για την απολιγνιτοποίηση

Η βουλευτής Π. Πέρκα θα τοποθετηθεί σήμερα στη συζήτηση στη βουλή για την απολιγνιτοποίηση στα πλαίσια της επίκαιρης επερώτησης 61 Βουλετών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί το δελτίο της κ Πέρκα:

Δ.T. της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, Π. Πέρκα για τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης 61 Βουλετών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την “καταστροφική και ανέφικτη μετάβαση που προτείνει ο κ. Μητσοτάκης για τις λιγνιτικές περιοχές της Ελλάδας”.

Σήμερα, 6 Μαρτίου 2020 στην Αιθ. της Ολομέλειας της Βουλής, και ώρα 13:00, θα συζητηθεί η επίκαιρη επερώτηση που κατέθεσαν 61 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο: «Καταστροφική και ανέφικτη η μετάβαση που προτείνει ο κ. Μητσοτάκης για τις λιγνιτικές περιοχές της Ελλάδας». Η συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Βουλής των Ελλήνων.

Η κ. Πέρκα, δεδομένου ότι είναι Βουλευτής Φλώρινας, θα είναι μια από τους επτά Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα παρουσιάσουν το θέμα της Καταστροφικής και ανέφικτης μετάβασης που προτείνει ο κ. Μητσοτάκης για τις λιγνιτικές περιοχές της Ελλάδας στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Κυβέρνησης.

TOP