Απόλυτα επιτυχημένη και με πλήθος κόσμου η ανοικτή πολιτική εκδήλωση στο Αμύνταιο της Πέρκα Θεοπίστης (Πέτης)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοικτή πολιτική εκδήλωση της υποψηφίας Βουλευτή Π.Ε. Φλώρινας και Αναπληρώτριας Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πέρκα Θεοπίστης (Πέτης) στο Αμύνταιο. Η κατάμεστη αίθουσα του Κτήματος «Δημόπουλος» στο (Ξινό Νερό Αμυνταίου) και η ενθουσιώδης υποδοχή της Πέτης Πέρκα από τους πολίτες του Αμυνταίου,  ξεπέρασε τις προβλεπόμενες προσδοκίες και ενδυνάμωσε τον αέρα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Δεδομένου ότι η Πέτη Πέρκα αποτελεί κεντρικό στέλεχος και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, η εκδήλωση ξεκίνησε με την αποδόμηση του κεντρικού αφηγήματος της κυβέρνησης της ΝΔ. Με αναλυτικά διαγράμματα, δείκτες και επίσημα στοιχεία από τη Eurostat, ΕΛΣΤΑΤ, ACER, DG REGIO, ΟΟΣΑ, Τράπεζα της Ελλάδος και του Υπουργείου Οικονομικών, παρουσιάστηκε η θλιβερή κατάσταση που βιώνει η ελληνική κοινωνία και οικονομία, απόρροια των επιλογών της κυβέρνησης ΝΔ. Στη συνέχεια παρουσίασε την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και την αποτίμηση του κοινοβουλευτικού και πολιτικού της έργου την περίοδο 2019 – 2023 με αναλυτικά διαγράμματα και τεχνογνωσία. Η πολιτική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αναλυτικές προτάσεις της για την παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής, με πολυτομεακή ανάλυση σε όλους τους αναπτυξιακούς τομείς.

Η κ. Πέρκα ευχαρίστησε από καρδιάς τους πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη της προεκλογική, ανοικτή, πολιτική εκδήλωση και εξέφρασαν την υποστήριξή τους τόσο στα τέσσερα χρόνια που ως Βουλευτής Φλώρινας εκπροσώπησε με όλες της τις δυνάμεις την Π.Ε. Φλώρινας στο Κοινοβούλιο και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όσο και στην εκ νέου υποψηφιότητά της. Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε και στον κ. Δημόπουλο του Κτήματος «Δημόπουλος» στο Ξινό Νερό για την εξαιρετική υποστήριξη της εκδήλωσης.

Το Αμύνταιο έστειλε το μήνυμα της ανατροπής και της πολιτικής αλλαγής με προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Είναι σαφές ότι θα επικρατήσει η Δικαιοσύνη Παντού, με δυνατή και κεντρική παρουσία της Π.Ε. Φλώρινας. Ξανά μαζί, αυτή τη φορά διαφορετικά, με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη διακυβέρνηση της χώρας! Γιατί ξέρουμε και μπορούμε!

TOP